Verzenden en Retourneren

Levertijd
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen worden binnen 3-5 werkdagen bij u thuis bezorgd, tenzij anders vermeld bij de productinformatie in onze webshop.
In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat dit niet lukt, dan wordt u per e-mail geïnformeerd over de te verwachten levertijd.

Retourneren
Op alle artikelen heb je 14 dagen retourgarantie, vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Wilt u een artikel retourneren, dan zendt u deze terug met alle geleverde toebehoren, in originele (en ongeopende) staat en verpakking, naar:

Stokerij Sculte B.V.
Oostwal 24
7631 EJ Ootmarsum

Uiteraard kunt u ook het artikel zelf terugbrengen, mail ons dan voor het maken van een afspraak via info@stokerijsculte.nl.

Alle artikelen die we verzenden controleren we vooraf en worden met zorg ingepakt en verzonden. Mocht er toch een artikel zijn beschadigd, dan vragen we u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via info@stokerijsculte.nl

Verzendkosten
Bij een minimum aankoopbedrag van € 75,00 bezorgen we gratis.

Bij bestellingen tot dit bedrag rekenen we € 6,95 voor verzendingen binnen Nederland en € 15,00 voor verzendingen naar het buitenland (binnen Europa).