Verzenden en Retourneren

Levertijd
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen worden binnen 3-5 werkdagen bij u thuis bezorgd, tenzij anders vermeld bij de productinformatie in onze webshop.
In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat dit niet lukt, dan wordt u per e-mail geïnformeerd over de te verwachten levertijd.

Sculte Twentse Whisky
De verzending van de Sculte Twentse Whisky kan langer duren.

Retourneren
Op alle artikelen heb je 14 dagen retourgarantie, vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Wilt u een artikel retourneren, dan zendt u deze terug met alle geleverde toebehoren, in originele (en ongeopende) staat en verpakking, naar:

Stokerij Sculte B.V.
Oostwal 24
7631 EJ Ootmarsum

Uiteraard kunt u ook het artikel zelf terugbrengen, mail ons dan voor het maken van een afspraak via info@stokerijsculte.nl.

Alle artikelen die we verzenden controleren we vooraf en worden met zorg ingepakt en verzonden. Mocht er toch een artikel zijn beschadigd, dan vragen we u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via info@stokerijsculte.nl

Verzendkosten
Bij een minimum aankoopbedrag van € 75,00 bezorgen we gratis.

Bij bestellingen tot dit bedrag rekenen we € 7,25 voor verzendingen binnen Nederland en € 15,00 voor verzendingen naar het buitenland (binnen Europa).